maandag 3 juli 2023

MILIEU ACTIVIST VERGIFTIGT KLIMAAT

 


Met zijn twitteraccount vergiftigt  Milieu en Klimaatactivist Johan Vollenbroek het klimaat in Nederland voor gesprekken over milieu en klimaat maatregelen.

In een tweet over een reactie van de landbouworganisatie LTO op een uitspraak van een rechter schrijft hij dat van de LTO Nederland één grote gifbelt mag worden.


"Ik vind reactie van LTO verbijsterend. Dit laat treffend zien dat het LTO geen biet interesseert of omwonenden ziek worden van gifspuiten. Ook zal het ze een worst zijn dat de natuur erdoor wordt vergiftigd. Van LTO mag Nederland één grote gifbelt worden." (13 juni 23)

De RABO bank, een bank opgericht door en voor boeren die heeft bijgedragen aan een welvarende, efficiënt producerende boerenstand waardoor Nederland is uitgegroeid tot een landbouwland dat zijn weerga in de geschiedenis niet kent wordt door hem in een tweet teruggebracht tot een geldmachine.

“Veel belastinggeld zal nu via de boer naar de Rabobank gaan. De Rabobank die decennialang boeren aangezet en gestimuleerd heeft tot schaalvergroting en het aangaan van grote leningen”

Hij keert zich ongenuanceerd tegen Schiphol dat in de loop van decennia is opgebouwd en zijn belang heeft bewezen voor de Nederlandse economie en welvaart. De natuur, wat dat ook moge zijn, is zijn enige gebod.

“Schiphol stoot grote hoeveelheden kankerverwekkende stoffen uit over de omgeving. MOB spoort gemeente Haarlemmermeer al sinds 2021 aan om actie te ondernemen. Tevergeefs. Gemeente gaat nu eindelijk pas tot actie over nadat MOB naar de rechter is gestapt”

Als uitsmijter deze hatelijke tweet van 1 juni:

“Melk is bedoeld voor baby’s. Hebben volwassenen die dan nog steeds melk drinken als baby soms iets gemist?”

Die zin zegt meer over het karakter en de aard van Johan V. dan over melk.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten