zaterdag 18 februari 2012

SP LIGHT


6 opmerkingen:

  1. mooi verbeeld, die tomatenkop, Petrus.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Luchtig en vrolijk ! Zo'n koers lijkt me wel wat...;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Petrus,
    Hoever moet de PvdA nog zakken,om tot de conclussie te komen dat ze op de verkeerse weg zaten.
    een tijd geleden werd op het VKblog al gesugereerd dat de PvdA schoonschip zou gaan maken.
    Laten die PvdAliberalen overstappen naar de VVD of D66,alleen dan zal het weer een partij worden waar de kleine man zich thuis voelt.
    En die SP?Wel die zijn er nog niet,als men de grootste wordt,wil dat NOG niet zeggen dat je mee mag/kan doen,want met de SP aan het roer zal er wel iets drastisch veranderen.........hoop ik.
    Roberto la Verita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @IngridvandenBergh
    Tomaten zijn heerlijk vooral die gekweekt bij de kleine boer.
    @deStripman
    Een luchtige toon zou het leven veraangenamen.
    @RobertolaVerita
    Wie is de Gewone man?
    Ik hoop niet dat de SP het ooit voor het zeggen krijgt in Nederland tenzij ze hun politieke programma veranderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. In het midden kun je alle kanten nog uit. De PVDA ziet het zwerk drijven met het CDA. Tijdens de laatste verkiezing waren alle koppen, van Job, Femke en Alexander naar rechts gericht. Daar waar het pluche lonkte. Femke ging in de onderhandelingen met Mark zelfs heel ver.
    Ik hoop, dat de SP de grootste wordt.Kan Job zich eindelijk eens omdraaien. En de SP niet meer negeren en met een rotsmoesje van de onderhandelingstafel vegen, omdat de plannetjes met het CDA, bij de onderhandelingen na de laatste 3 verkiezingen alweer klaar lagen. Groen links vrijde met D 66 en kunnen het beste maar samenvoegen. Ria Beckers heeft haar vroegere idealen ook al mee verkwanseld.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik deel je hoop niet. Maar hoe dan ook, in Nederland wordt geen enkele partij groot genoeg om alleen te regeren. Nederland is en blijft een coalitieland. Verschuivingen in de politiek gaan dus altijd maar langzaam. Dat is maar goed ook want de meeste mensen houden niet van te veel veranderingen ineens. Revoluties zijn daarom wanhoopsdaden.

    D66 en GL passen bij elkaar want beiden zijn gebaseerd op de ultieme liberale idee van de absolute autonomie van het individu (het zelfbeschikkingsrecht over alles). De VVD leunt daar tegenaan.
    De PvdA en SP delen daarentegen het gedachtegoed van het individu als deel van de gemeenschap.Dat is ook de opvatting van het CDA.

    BeantwoordenVerwijderen