donderdag 7 februari 2019

GASTEXPO BIJ K26 IN OSS

Annet Teunissen is een van de vier exposanten op de GastExpo. Ze poseert naast haar werk getiteld Portret 140 (12x), acrylverf op doek.



Annie Meussen poseert naast een van haar schilderijen met verborgen figuren. Zij zegt daarover "dat het steeds weer spannend is om door middel van de plooien de lichamen te laten zien."



Jenny Derksen poseert tussen twee van haar polyester sculpturen. Ze maakt haar objecten vol overgave om de wereld wat vrolijker mee te kleuren.

Maria van Ewijk poseert in de speciaal voor deze tentoonstelling door haar gemaakte "Droomwolk". Sinds een aantal jaren maakt zij ruimtelijk werk met diverse materialen.


Een van de modellen uit een serie tekeningen van Annet Teunissen gemaakt met stift en krijt. In deze GastExpo toont Annet met meerdere werken haar ontwikkeling van portret- en modelstudie met gebruikmaking van verschillende materialen en technieken.

Annie Meussen is vooral illustrator. Hier een paar voorbeelden van haar minitieus uitgewerkte illustraties die op de tentoonstelling te zien zijn.

Een kleurig stel van Jenny Derksen getiteld "Free your mind 2" De sculpturen van Jenny zijn opgebouwd uit een stalen frame, bekleed met meerder lagen glasvezelmatjes en hars afgewerkt met 2-componentenlak. Het sculptuur is daardoor bestand tegen zonlicht en vorst zodat je het buiten kunt zetten. Op de achtergrond 3 schilderijen van Annet Teunissen, Portret 142 t/m 145, acrylverf op doek.



"Benen" van Maria van Ewijk. Een intrigerend werk en niet zonder humor. Maria wil iets maken wat er nog niet was, iets laten zien wat er niet is en iets laten voelen wat dichtbij is.

De GastExpo duurt nog tot 10 maart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten