vrijdag 22 februari 2013

HET GELUK VAN DE EENZAME FIETSER

Petrus ,Het geluk van de eenzame fietser, potlood en acryl op papier. (56 x 76 cm)

5 opmerkingen:

  1. @petrus: ik zit op het moment in LA en probeer zoveel mogelijk te fietsen. Hoofdzakelijk langs de kust van Californië. Meestal alleen, omdat veel van mijn vrienden en kennissen bang zijn om hier te fietsen of de conditie niet hebben. Je schilderij sprak me dan ook aan : -)))

    Trouwens, de situatie mbt ‘migrant workers’ lijkt mij aanmerkelijk verbeterd. De aardbijenoogst wordt op dit moment bij Oxnard en omgeving door natuurlijk hoofdzakelijk Mexicanen of chicano’s binnengehaald.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ja, waarom het mij aansprak: de zon natuurlijk, maar vooral ook de wind. Het waait vaak behoorlijk en het is dan buffelen tegen de wind in, waarna er ook altijd el een kleine klim is.
    Dus zit ik ook vaak gebogen over het stuur : -(((((

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Veel plezier op de fiets.
      Ik lees dat Obama serieus werk wil maken van de legalisering van illegalen waaronder uiteraard veel Mex. Hasta la Vista.

      Verwijderen
  3. @Petrus; Het legaliseren van “illegale” vreemdelingen zou geen probleem moeten zijn omdat Republikeinen al jaar en dag daar geen groot tegenstander – velen zelfs vanuit ideologische redenen sterk voorstander – van zijn. Bij Obama speelt daar volgens mij ook wel een beetje een wat cynische calculatie een rol. Mexicanen – Chicano’s – stemmen voor het overgrote deel Democratisch. De legalisering zou wel eens een definitief omslagpunt kunnen betekenen in het voordeel van de Democraten. Of dat de democratie in dit land ten goede komt valt nog te bezien.
    Hoe dan ook, mijn zegen heeft het.

    BeantwoordenVerwijderen