dinsdag 2 februari 2021

ZORG EN LIEFDE IN CORONATIJD

 


What do you want to do ?
New mail
Persbrief

Foto Expositie “Zorg en Liefde in Coronatijd, De Wellen.” in de hal van het Gemeentehuis van Oss vanaf 2 februari tot en met maandag 1 maart.

Suus Heersema en ondergetekende, hebben in samenwerking met De Wellen in de persoon van Lenie van Breda, een fotoreportage gemaakt van woonzorgcentrum “De Wellen”  in Coronatijd.

Tijdens het maken van de reportage zagen wij hoe hulpbehoevenden en zorgmedewerkers met elkaar de kunst van het leven beoefenen onder moeilijke omstandigheden. Met zorg en liefde voor elkaar passen bewoners en medewerkers zich aan de nieuwe omstandigheden aan. Het is wonderlijk om te zien hoe gemakkelijk dit gaat terwijl in de buitenwereld debatten worden gevoerd over hoe en wat en er zelfs rellen plaatsvinden.



 
Vanwege de beschikbare ruimte in de hal van het Gemeentehuis hebben we uit de honderden door ons gemaakte foto’s, vijfentwintig foto’s gekozen die recht doen aan de mensen en hun emoties en in het algemeen de situatie in het woonzorgcentrum De Wellen. De foto’s zijn in zwart-wit afgedrukt om de aandacht te richten op de bewoners en de zorgmedewerkers.


Suus Heersema is fotojournaliste en studiofotograaf.

Petrus Nelissen is als fotograaf en kunstschilder aangesloten bij de kunstenaarsgroep K26.

Lenie van Breda is Projectmedewerker Welzijn Brabant Zorg.


Met dank voor uw aandacht en vriendelijke groeten,

Petrus Nelissen

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail

Geen opmerkingen:

Een reactie posten