donderdag 22 oktober 2020

SECRET PHOTO OF JOHN F. KENNEDY AND MARILYN MONROE

Secret Photo of John F. Kennedy and Marilyn Monroe

 

Eindelijk is dan het definitieve bewijs boven tafel gekomen dat president John F. Kennedy en filmster Marilyn Monroe wel degelijk iets met elkaar hadden of toch niet? Een foto zegt niet alles en kan zelfs gemonteerd zijn. Het staat wel vast dat Marilyn president Kennedy op zijn 45ste verjaardag  heeft toegezongen. Happy Birthday Mister President zong ze met een onnavolgbare zwoele stem. De President zal er heus wel wat bij gedacht hebben toen hij haar dit lied hoorde zingen.
 

Het akleige toeval wil dat de beide iconen van de jaren zestig voor altijd verbonden zijn in hun vroege dood. Kennedy werd op zesenveertig jarige leeftijd in 1963 dood geschoten. Een jaar daarvoor had Marilyn Monroe zesendertig jaar oud vermoedelijk zelfmoord gepleegd.  Hun dood markeert de jaren waarin ik volwassen werd.


President Kennedy was de eerste Amerikaanse president die ik bewust meemaakte vanwege de later ontaarde Vietnam oorlog, de Cubacrisis waarin het de Sovjet leider Chroetsjov dwong zijn raketten terug te trekken uit Cuba en uiteindelijk de moord op hem in Dallas door Harvey Oswald.



Marilyn Monroe was de eerste filmster over wiens leven en dood ik gemiddeld meer las dan over welke Hollywoodster voor of na haar, zelfs meer dan over de Francaise Brigit Bardot toch ook een sekssymbool van formaat. 

De zelfmoord van Monroe was al net zo spectaculair en onbegrijpelijk als die van Kennedy. Hun dood is nog altijd met mythes omringd net als hun relatie waar overigens nooit enig bewijs van is gevonden totdat bovenstaande foto in de archieven opdook.



What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail

9 opmerkingen: