dinsdag 20 januari 2015

KOFFIE & CO: VRIJE ARTSENKEUZE

Een spotprent van Petrus
De tijden van het geloof in de revolutie en het eigen gelijk zijn bij de PvdA voorgoed voorbij. Het PvdA congres heeft - toch nog enigszins tot mijn verrassing - voor de macht gekozen. Geen gedonder in het kabinet met de VVD en dus mogen Samsom en de zijn verder aanrommelen om er iets van te maken, samen met gedoogpartners.

Eens kijken wat de kiezers daarvan vinden. Zullen ze begrip hebben voor de PvdA of zullen weer meer kiezers op een ander partij gaan stemmen? Ik denk het laatste maar je weet het natuurlijk nooit. Op welke partij zouden de teleurgestelde PvdA kiezers dan stemmen? Groen Links of de SP? Daar ben ik benieuwd naar, al neig ik naar Groen Links. De SP lijkt opgebrand.

1 opmerking:

  1. In ieder geval is dr. Jansen Steur een hele rare koffiepot. 35 jaar geleden kreeg ik van een 'specialist' Librium voorgeschreven toen ik bijna slachtoffer werd van scapegoating. (later door een rechter bevestigd. "Nee, hoor, het zit in jou en niet in je omgeving," lulde de specialist die mij een probleem probeerde aan te praten). En verder ... Zocht ene 'socialist,' genaamd A.H. ook niet naar erkenning van het grootkapitaal zoals de elite van de PvdA?

    BeantwoordenVerwijderen